Zoek
Sluit dit zoekvak.

Met een stokje een totaal andere toepassing.

Een uniek kadootje richting de relaties of medewerkers ter ere van de troonswisseling: een heerlijk geurend oranje zeepje in de vorm van een kroontje.

Hij heeft de afmeting 75 x 53 x 18 mm en weegt 40 gram.
Bij grotere hoeveelheden > 500 stuks is er ook nog te kiezen uit verschillende andere geuren.

Voor bloemisten een hele bijzondere toepassing: boor er een gaatje in, doe er een stokje in en voeg het toe aan een boeket.

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."