Zoek
Sluit dit zoekvak.

Je bent wat je eet

In het memoryspel -u bent wat je eet- moet je 2 kaartjes zoeken die bij elkaar passen.

Het levensmiddel en het effect op het lichaam.
Voorbeelden zijn cola en oprispingen, knoflook en slechte adem, peper en niezen, spinazie en fysieke kracht en zo verder.
Prachtig gefotografeerd en versterkt met grappige illustraties.
Dit spel, 2 x 25 kaarten garandeert uren van de pret rond de keukentafel voor spelers van alle leeftijden.
Wees voorzichtig met de red hot chilli peppers!

€ 15,00 per spel ex verzendkosten.

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."