Vrouwen en tassen……

My Own Classic Sleepoverbag

Buitenmaat: 46 x 33 x 33 cm (loopt uit met een breedte aan de bovenkant van 65 x 65 cm)

Materiaal: Ecologisch gelooid buffelleer
Specificaties: Groot binnenvak en afsluitbaar met een rits.

Heb jij ook zo’n speciaal en dierbaar accessoire dat bijna uit elkaar valt, doordat je het elke dag gebruikt? Your Own Classic? Goodforall selecteert deze klassiekers zorgvuldig; ontwerpt ze opnieuw en produceert ze op een eerlijke en ecologische manier. Ontwerpster Sanny Bijvoet reisde naar Calcutta en tekende voor dit ontwerp. De My Own Classic Sleepoverbags worden gemaakt in de fairtrade werkplaats in Calcutta, India.

De nieuwe My Own Classic Sleepoverbag is ideaal voor als je in een hotel blijft overnachten, een weekendtas,  voor op reis of op vakantie, maar natuurlijk ook voor sport, sauna of iedere andere gelegenheid waarbij je een heleboel spullen mee moet nemen! De tas is gemaakt van verschillende repen van het ecologisch leer dat je gewend bent van Goodforall. Nu samengebracht tot een geheel nieuwe look. De tas heeft een groot binnenvak met rits en je kunt hem afsluiten door middel van een rits over de hele lengte van de tas.

De huiden zijn afkomstig van dieren die hun hele leven bij een lokale boer hebben gewerkt. Het ecologische en innovatieve proces geeft het leer een stoer uiterlijk. Daardoor heeft elke tas een uniek karakter.
Prijs: € 299,00.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie