Dienstblaadje

NS Dienstblaadje, een uniek dienblad gemaakt van gebruikte informatieborden.

Hallo, herken je mij? We hebben elkaar vast al eens eerder gezien. Ik heb jou toen verteld, hoe laat en van welk perron de trein vertrok. Je was de enige niet. Miljoenen mensen hebben naar me gekeken. Soms met een glimlach, soms met een grimas, maar altijd vol verwachting. Ik hoop dat ik hen alle goed geholpen heb.
Nu de dienstregeling verandert, zit mijn werk er op. Geen zorgen, wij worden altijd keurig gerecycled. Maar deze keer hebben we echt een tweede leven gekregen! Studenten van de hogeschool voor de kunsten Utrecht hebben van mij dit dienblad gemaakt. Zij wonnen hiermee de ontwerpwedstrijd voor duurzaam hergebruik.
Herkomst van de materialen

Het NS Dienstblaadje is gemaakt van gebruikte treintijd informatieborden. Elk reisinformatiebord is goed voor precies twaalf unieke dienbladen, met minimaal verlies van materiaal.

De Dienstblaadjes zijn verpakt in gerecyclede doosjes.
Met het Dienstblaadje wil NS laten zien dat hergebruik van materialen noodzakelijk is voor het behoud van onze aarde. Grondstoffen raken op en de bevolking blijft groeien. Door meer te doen met minder materialen zorgen we er voor dat de generaties na ons ook nog goed kunnen leven.
Productinformatie
Afmeting: Dit formaat maakt het dienblad helemaal geschikt voor tijdens een treinreis.
Hij past namelijk precies op een treintafeltje en in een aktetas.
Gewicht: 170 gram
Kan niet in de vaatwasser

Let op: de bedrukking van ieder Dienstblaadje is anders.
De getoonde afbeeldingen zijn hiervan een voorbeeld.
1 stuks € 9,95 per stuk inclusief BTW exclusief verzendkosten.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie