Zoek
Sluit dit zoekvak.

Creatieve vogelhuisjes

Bij de vormgeving van dit fraaie Vogelhuisje Piazza van Auerhahn hebben de ontwerpers zich laten inspireren door de typische vorm van het Nurdach-huis. De constructie beschermt tegen vocht en tocht wanneer het huisje met de gesloten zijde tegen de wind in wordt geplaatst. Het houten stokje helpt de vogels bij het veilig aan- en wegvliegen. In het vogelhuisje bevindt zich een eenvoudig uitneembaar voederbakje van roestvrijstaal dat geschikt is voor vogelvoer van alle korrelgroottes.

De trechtervormige Vogelvoederdispensers zijn geschikt voor iedere soort vogelvoer en heeft voldoende inhoud voor meerdere dagen. Het voer is in de houder optimaal beschermd tegen vorst en vocht. Door het transparante kunststof kunt u direct zien, wanneer bijvulling nodig is. Om bij te vullen kunt u de deksel eenvoudig afnemen. Door aan de dispenser te draaien kunt u de grootte van de gebogen opening veranderen om deze zo nodig aan te passen aan de dosering en de korrelgrootte van het voer. De vogels kunnen van alle kanten op de rand landen en staan. Om deze vogelvoedertafel Piazza te monteren kunt u deze eenvoudig op de bijgeleverde deelbare spies van mat rvs steken en op de gewenste plaats wegzetten in uw tuin, op het balkon of het terras. De spies kan direct in de aarde of in een met zand gevulde bak worden gestoken.

Merk Auerhahn
Hoogte 155 cm
Diameter 26 cm (30 cm)
Materiaal Mat rvs en kunststof (en hout)
Geschenkverpakking
Prijs € 82,95

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."