Zoek
Sluit dit zoekvak.

Grenzeloze oplaadbaarheid

Een adapter voor de hele wereld de veiligste en meest compacte 3-polige adapter voor een absolute ongecompliceerde verbinding voor alle 2 – en 3-polige apparaten wereldwijd. Onbegrensde verbinding in meer dan 150 landen.

Het beschikbare vermogen van maximaal 2500W voor krachtige apparaten zoals laptops of haardrogers en ook voor MP3-spelers, scheerapparaten en andere lage spanning apparaten.
Geschikt voor reizigers van over de hele wereld.

Het maakt niet uit als u uit Madrid, Frankfurt of Auckland komt, de indeling is geschikt voor stekkers uit meer dan 150 landen wereldwijd.
Het Award-winnende ontwerp, heeft ook een scala aan gespecialiseerde jury’s overtuigd.
De wereld Adapter Pro is de winnaar van de Reddot Design Award en kreeg “Product van het jaar”.
“Ontworpen in Zwitserland” de kern van het elegante, lichtgewicht karakter: absoluut veilig, altijd betrouwbaar en de hoogst mogelijke kwaliteit.
Neemt u deze Zwitserse gadget ‘en tour’ en u zult nooit meer problemen hebben met het opladen.

Maar het unieke artikel leent zich natuurlijk ook enorm goed als relatiegeschenk.

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."