Zoek
Sluit dit zoekvak.

Opgeruimd staat netjes en klaar voor kreukloos gebruik.

Waar berg jij thuis stropdassen op en hoe houd je ze stofvrij?
Hoe neem jij stropdassen mee onderweg en zorg je ervoor dat ze niet kreuken?

De nieuwe opberg en meeneem oplossing presenteert zich hierbij.
Mijn stropdasdoos is de nieuwe stapelbare opberg en meeneem box voor je stropdassen.
Hij is licht van gewicht (slechts 150 gram) en je kunt hem ook nog eens voorzien van een eigen afbeelding en/of communicatie.
Hij is ideaal voor thuis in je kast, in je koffer, in je handbagage, in je laptop-tas, in je bureau-la, in je auto of in het opbergvak voor je in het vliegtuig.

En last but not least een heel bruikbaar kado, zowel zakelijk als prive.
Hij is op basis van 1 exemplaar te voorzien van een eigen foto of tekst en kost dan € 19,99 inclusief BTW en verzendkosten.
Ook bedrijven kunnen hun eigen customized creëren. Een effectief marketing communicatie produkt dat op velerlei wijzen kan worden ingezet. De stropdasdoos is een opvallend en handig middel om je merkbekendheid en merkentrouw te verhogen.

Immers, met je eigen corporate stropdasdoos koppel je jouw merknaam en merkbeleving op een creatieve en functionele wijze aan mensen.
Ze zijn vanaf 1000 stuks voor € 3,99 ex BTW, voorzien van personalisering en leverbaar in zwart, wit en transparant.
Vanaf 2500 in een eigen kleur te produceren.

Ze zijn gemaakt van recycled kunststof, het is dus ook een milieuvriendelijk produkt.

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."