En ze rolden weerTijdens de Euroshop beurs (Worlds leading trade fair) 16-20 februari in Dusseldorf rolden de trolleys weer door de gangpaden, over de parkeerplaatsen en zelfs op de station perrons.

Wij waren ook met onze trolleys aanwezig om prospects de USP’s te laten ervaren. De full color gepersonaliseerde ‘doos’ wordt in een kunststof frame met wieltjes gehangen en dan kan hij zijn werk doen. Tijdens beurzen worden nog steeds, ondanks het digitale tijdperk veel catalogi, folders, monsters en gadgets weggegeven. Door ze in de trolley te doen ontlast je de schouder, dus het is een zeer beursvriendelijk product. Daarnaast is er een giga exposure door het grote oppervlak waar logo, productnaam, bedrijfsnaam etc op geplaatst kan worden.

Er kwamen zelfs beursbezoekers naar onze stand speciaal voor een trolley en daar werd dus de beurstas van andere standhouders in gedaan…….

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie