Zoek
Sluit dit zoekvak.

Strandstoel geef uw secretaresse een troon

Na hard werken is het hard genieten in de vakantie

Mooi met logo op het strand met deze strandstoel

Heerlijk die zonnestralen. Je merkt dat iedereen en enorm aan toe is. Dus lekker die zon in je eigen strandstoel met logo.

Maar de lente is nu dan toch begonnen en met een zomer en ik voorspel een mooi najaar in het vooruitzicht HET moment om medewerkers of zakelijke relaties in het zonnetje te zetten met een gezellige strandstoel.

Een zomers relatiegeschenk!! Dus val op op een moment dat niemand het verwacht.
Naast een zeer welkom artikel is het ook nog een giga promotieartikel dat op strand, camping of tuin bekijks zal trekken.
Te produceren vanaf 50 stuks in legio verschillende stofkleuren en als relatiegeschenk voorzien van een logo.
Leveringstermijn ca 2 weken!!

Nu bestellen is uitdelen tijdens secretaressedag of voor het zomer reces en volledig gepersonaliseerd.

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."