Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bekijk het WK2014 in stijlBekijk het WK2014 in stijl!

Deze exclusieve oranje zijden stropdas heeft de uitstraling van een klassieke clubdas. Het dessin heeft een subtiel ton-sûr-ton ingeweven leeuw met een zeer fijn rood-wit-blauw diagonaal streepje.

Deze gelimiteerde stropdas wordt standaard geleverd in bijbehorende geschenkverpakking. Dit maakt de das dus ook uiterst geschikt als relatiegeschenk.

  • Kleur: oranje / rood / wit / blauw
  • Kwaliteit: geweven zuiver zijde
  • Breedte: 8,5 cm
  • Lengte: ca. 153 cm
  • Prijs: € 28,50 inclusief 21% BTW exclusief verzendkosten.

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."