Zoek
Sluit dit zoekvak.

Zeven Zonden Zeep
Stroken zeep, voorzien van breuklijn en tekst. Hier 3 voorbeelden:

Zeven Zonden Zeep: ijdelheid, hebzucht, lust, jaloezie, gulzigheid, toorn, luiheid

Dag zeep: maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag, zondag

Seizoenen zeep: zomer, herfst, winter, lente

Uiteraard zijn ze ook met Nederlandse teksten verkrijgbaar en in andere geuren en kleuren.
Elk blokje weegt 100 gram.
Ze kunnen natuurlijk ook van andere namen, woorden of logo’s voorzien worden.
Een uniek en bruikbaar relatiegeschenk.

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."