Zoek
Sluit dit zoekvak.

BBQ-time!!

BBQ-time!!

Bij een mooie zomeravond hoort een barbecue, gezellig met familie of vrienden.
Vaak betekent dit dat je staand eet en dat je al snel handen tekort komt.

De BBQ Bowl biedt hiervoor de oplossing!
De BBQ Bowl is door zijn vormgeving gemakkelijk met één hand vast te houden. De BBQ Bowl is verdeeld in twee compartimenten waardoor het eten van elkaar kan worden gescheiden, wat de smaak ten goede komt.
Daarnaast biedt de BBQ Bowl een unieke inkeping om de spies in te leggen en het vlees op een gemakkelijke manier van de spies te halen.
Met de handige BBQ Bowl wordt barbecueën nóg leuker!
De BBQ Bowl is verkrijgbaar in 4 moderne kleuren en is vaatwasserbestendig.
In de kleuren terracotta, rood, blauw en grijs.

€ 8,95 per stuk ex 21% BTW
Leuk bruikbaar en functioneel kadootje of relatiegeschenk.

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."