Je moet schieten om te kunnen scoren….

chocolade voetbal
chocolade voetbal

Je moet schieten om te kunnen scoren!!!

WK2014 chocoladefeest
Elk feest verdient het om gevierd te worden met chocolade. Dus wij weten altijd wanneer het feest is. Nog 1 week en het WK voetbal in Brazilië barst los. Het moment dat we met alle Nederlanders weer achter oranje staan. Om dat te vieren hebben we weer lekkere en mooie bonbons ontwikkeld, niet alleen wit of bruin, maar ook oranje. Wat wij belangrijk vinden is smaak. Daarom is ook nu de smaak van onze bonbons weer uitstekend.

Voetbalbonbons in melk, puur, wit en oranje!

Niet alleen thuis maar ook op kantoor is iedereen met het WK bezig. Speel hier op in en vervang het standaard koekje door een heerlijke voetbalbonbon. Leverbaar in 4 verschillende kleuren en smaken. Melk, puur, wit en oranje!

Ook uw klanten en relaties kunt u iets moois en lekkers meegeven. Een mooi oranje doosje met voetbalbonbons zal op prijs gesteld worden. Even onder de aandacht te komen op een leuke en smaakvolle manier. De kwaliteit en smaak van de bonbons zal zeker tot reacties leiden.
Oranje geschenkdoos met 250 gram voetbalbonbons

Luxe geschenkdoos in de kleur oranje. Gevuld met 250 gram voetbalbonbons van de allerbeste kwaliteit Belgische chocolade. Doosje wordt standaard gesloten met oranje lint, uiteraard kunnen wij dit naar wens aanpassen.

Gevuld met 250 gram voetbal bonbons
Smaken: melk, puur en wit
Vulling: hazelnootpraline
Naar wens, tegen meerkosten voorzien van kaartje
€ 8,75 25 – 100 stuks 1 week
€ 8,25 100 – 250 stuks 1 week
€ 7,95 250 – 500 stuks 2 weken
Alle genoemde prijzen zijn exclusief 6% BTW en verzendkosten.

1 Trackback / Pingback

  1. Sustainability gadget Lunch-to-go. Everybody happy -

Geef een reactie