Tuinieren wordt plezieren…..

tuinieren
tuinieren

“De ontwikkeling van de OneLeg startte eigenlijk in mijn eigen tuin. Bij het wieden van onkruid gebruikte ik een heel oud stuk gereedschap: een antieke stratenmakerstoel. Deze oude ambachtelijke kruk voldeed prima maar had toch wat nadelen: de kruk was erg zwaar en de balvormige voet zakte weg in de aarde. Bovendien kon de kruk niet binnenshuis gebruikt worden en bleef niet uit zichzelf staan..Zo werd het idee van een moderne multifunctionele ergonomische kruk geboren en en met de hulp van designer Jens Andersen werden de eerste tekeningen gemaakt van de OneLeg.”

Actieve zit
De OneLeg is de nieuwe ergonomische kruk voor werkzaamheden op de vloer of laag bij de grond.
Onmisbaar in de tuin en makkelijk tijdens vele andere werkzaamheden in en om het huis. De Oneleg spaart rug en knieën.
Beweeg en draai op de speciaal ontwikkelde ronde voet. De OneLeg volgt uw bewegingen hetgeen resulteert in een verrassend grote reikwijdte, waarbij de buik– en rugspieren op een gezonde wijze worden aangespannen.
De OneLeg is voor iedereen!

Jong en oud, groot en klein zijn gebaat bij deze nieuwe ergonomische en actieve manier van zitten.
Voor volwassenen die op kindhoogte werken is het gebruik van de OneLeg een gezonde manier om de rug soepel te houden en eventuele klachten te reduceren.
Kinderen die beweeglijk zijn kunnen hun energie kwijt doordat zij zichzelf op de OneLeg constant in evenwicht moeten houden. Voor de meer statische kinderen is deze actieve zit de uitnodiging om meer in beweging te komen.
Aanbevolen door Fysiotherapeuten en Rheumatologen. ”De OneLeg Zorgt voor een gezonde zithouding voor kinderen en voor de volwassenen die met hen werken”

Ronde voet
De ronde voet zet zich naar de bodem en zakt er niet in weg. De Oneleg kan op zowel een vlakke als hellende ondergrond gebruikt worden.Voor gebruik binnenshuis op gladde vloeren adviseren wij de apart leverbare antislipmat (€4,54) onder de voet.

Gebruik en materiaal
De OneLeg is handig in gebruik, weegt slechts 1,2 kilo en is daardoor ook makkelijk mee te nemen tijdens een picknick, naar het strand, naar een muziekfestival of een kampvuur. De OneLeg is gemaakt van weerbestendig polyethyleen en is verkrijgbaar in vele trendy kleuren. De stijlvolle geschenkdoos maakt de OneLeg ook een leuk en nuttig geschenkartikel.
Kleuren:

  • Zwart
  • Oranje
  • Olijfgroen
  • Limoengroen
  • Paars
  • Blauw
  • Roze

Ze kosten € 45,95 inclusief BTW, exclusief verzendkosten

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie