Zoek
Sluit dit zoekvak.

Dansen onder de douche…..

Een nieuw product de Beat

De draadloze en waterdichte speakerbox voor muziek onder de douche:
Zeer goed geluid, zeer goed te bedrukken en met de zuignap overal makkelijk te plaatsen.

En mocht er dan toch iemand bellen:
De muziek stopt automatisch, één druk op de knop en er kan een handsfree gesprek worden gevoerd met de beller Hoe leuk is dat?………
Al vanaf 25 stuks bedrukt leverbaar.

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."