Zoek
Sluit dit zoekvak.

Hebben: een glimlach op je kop.

Hebben: een glimlach op je kop

Weer eens wat anders: drink je koffie uit een kop die glimlacht, verliefd in de verte tuurt of de lucht kust. Zo begint je dag geheid vrolijk.
Alle bijzondere kop-en-schotels van Kado-unieK komen uit Duitsland en zijn gemaakt van porselein.
Gooi wat emotie in je drankje

Naast de gelukkige gezichten is er ook een variant voor de mindere dagen: één exemplaar kijkt behoorlijk sip. De mat witte koppen zijn te krijgen in een speciale uitvoering met een gouden randje. Naast de koppen voor je dagelijkse portie cafeïne zijn er ook grote en kleine schalen, eierdoppen en waterkannen met blije en verdrietige gezichten.

Kies je eigen kleur
Is wit niet helemaal jouw kleur? Zorg dat al je collega’s enthousiast worden, want vanaf 400 stuks kun je je eigen kleur uitkiezen.
Per set van schotel en levendige kop betaal je € 14,95.

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."