Hmmmmmmmmmmmmm

gegraveerde appel
gegraveerde appel

Lekker, leuk en gezond, bedrukt fruit.

U maakt de sier met bedrukte appel.
Wist u dat elke Nederlander elk jaar meer dan tien kilo appels verorbert? Dan kunt u zich voorstellen dat een bedrukte appel met logo tot één van onze hardlopers behoort. Een appel met logo of andere bedrukking is uiteraard een feest om weg te geven. In een mandje op de balie of als give away bij uw sportevenement, jubileum of ander bedrijfsfeestje. Appels laten ‘bedrukken’ is heel eenvoudig. We noemen het bedrukte appels, maar er komt uiteraard geen inkt aan te pas. Met een geavanceerde graveertechniek verkleuren we een minuscule laag van het schilletje. Daardoor wordt de witte ondergrond van de appel zichtbaar.

Een rode appel laten bedrukken
Een bedrukt appeltje voor de dorst. Uiteraard gebruiken wij bij het bedrukken van een partij appels altijd de beste kwaliteit. We hebben contacten met topkwekers die een selectie maken van de mooiste appelen. Zeker als relatiegeschenk moet zo’n vrucht er natuurlijk perfect uitzien. Een appeltje voor de dorst bij een gezellig sportief evenement is een leuke optie. Maar een mandje met bedrukte appelen misstaat ook zeker niet als in een mooi mandje bij de receptie van uw bedrijfspand. Bij het bedrukken van een appel kunt u kiezen uit een groene appel of een rode appel. De keus is geheel aan u. Bij het graveren of bedrukken van een rode appel zorgen we ervoor dat de schil wit verkleurt. Een prachtig en opvallend effect.

Een banaan met een verhaal
De banaan staat in de top drie van het meest populaire fruit in Nederland. Samen verorberen we er per jaar maar liefst 720 miljoen. U kunt zich voorstellen dat u met een bedrukte banaan hoge ogen gooit bij uw doelgroep. Als u een banaan laat bedrukken bij bedrukt fruit.nl heeft u een fantastisch cadeautje dat de ontvanger niet snel zal vergeten. Bij het bedrukken van een banaan laten we een zeer dun laagje van de schil verkleuren. Dat betekent dat er niets verandert aan de houdbaarheid van dit product. Uw doelgroep verrassen met een bedrukte banaan?