Zoek
Sluit dit zoekvak.

De effectiefste promotie op beurzen.


Al een paar jaar zijn wij als distributeur actief in Nederland met de beurstrolley.
Op diverse beurzen rollen ze jaarlijks rond, met een giga exposure.
Inmiddels zijn er 4 uitvoeringen, met inklapbaar handvat, groot en iets kleiner.
Daarnaast 4 versies, dicht, met een brievenbus, met een handvat en een handvat en een brievenbus.
De dozen worden plano aangeleverd en worden in ca. 30 seconden in elkaar gevouwen. De handvaten zijn klaar voor gebruik verpakt in dozen.
Zie je ze rollen en/of wil je meer informatie? Wij hebben al veel ervaring en delen die graag.

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."