Zoek
Sluit dit zoekvak.

Wij zetten graag onze tanden in uw promo aktie!

500 pakjes van onze eigen tandenstokers liggen klaar om op kaarten geplakt te worden.
Een handige en prijsvriendelijke gadget die op legio manieren ingezet kan worden.

Daarbij is het een artikel dat handig is, voorzien van een spiegeltje om het resultaat te controleren.
Altijd bij de hand, in tas, bureaula, auto, portemonee.

De slogan: wij zetten graag onze tanden in uw promo aktie!!

Wil je een monster om het zelf te ervaren?

Stuur een mailtje naar info@kado-uniek.com met je adresgegevens.


We are good in food!

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."