Zoek
Sluit dit zoekvak.

Project om trots op te zijn.

NIBE-SVV Executive Academy had een bijzondere bijeenkomst waarbij ze alle deelnemers iets moois, blijvende aan wilden bieden.

We hebben manchetknopen van zirkonium voorzien van een 24 karaat gouden streng.
Voor de dames een soortgelijke maar iets grotere broche.

Kijk dat is nou aandacht!!

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."