Zoek
Sluit dit zoekvak.

Kofferriem + cijferslot + weegschaal een uniek zomerkado

Tijdens de zomervakantie wordt er veel gereisd en ook gevlogen, veilig je koffer op je bestemming

Op de kofferband niet meer zoeken naar je koffer met deze kofferriem + cijferslot + weegschaal

Een kofferriem + cijferslot + weegschaal is een uniek zomergeschenk! Met deze handige accessoire kun je ervoor zorgen dat je bagage niet te zwaar is. En tevens dat je spullen veilig blijven tijdens het reizen.

Geen stress meer over overgewicht of het zoeken naar je bagage op de bagageband.

Het is een handig en slim kado voor je relaties of collega’s voor de zomer of winter!

Tevens bedrukken wij ze met naam, logo of webadres.
Hier vind je 2 voorbeelden van uitgevoerde projecten van het GVB in Amsterdam en ESD-Sic.
Ze zijn als eindejaars geschenk en beursattentie aangeboden aan hun werknemers/relaties.

Een ander artikel om je zomer of winter spulletjes veilig te houden is onze drybag. Hij is leverbaar in verschillende kleuren en groottes.

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."