Zoek
Sluit dit zoekvak.

Lekker warm, ook in bed


Stijlvol geitenwol

Traditioneel én trendy; dat zijn de geitenwollen sokken van SOXS.
Comfortabel, zacht, ademend, vocht opnemend en modieus.l

Eigentijdse klassiekers, gemaakt van de puurste, duurzame wol uit Nieuw‐ Zeeland en voorzien van een hip label: roze (vrouwen) of oranje (mannen).
Heerlijk voor binnen en buiten.l

Ze worden geleverd in een stijlvolle doos, waardoor ze ook ideaal zijn als kerstcadeau.
€ 24,95 per paar.

BESTELLEN
Als relatiegeschenk bijzonder warm….. eventueel eigen label of zelfs verpakking!

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."