Zoek
Sluit dit zoekvak.

Tasclinic bij Miss Tulin

Openstaan voor nieuwe ervaringen.

Dat was de reden dat ik, tassen- en schoenen freak me op gaf voor een tas clinic bij Ann Elenbaas met haar bedrijf Miss Tulin.
De ontvangst was hartverwarmend, met 5 tassenmakers in spe werden we door Ann en haar man Herman Zondag ontvangen.
Na een welkomst drankje en een Indisch buffet daalden we af naar het atelier. We schaarden ons rondom een gigantische tafel waarna Ann haar bedrijf, visie en clinic uit de doeken deed, gevolgd door een mooie bedrijfs- en clinic film.

Daarna begon het werk! Eerst een keuze maken tussen de kleine twintig tassen die qua grootte, inhoud, uitstraling en toepassing zeer verschilden. Vervolgens op naar de oneindig vele huiden. Van zebra, panter, standaard zwart, opvallend roze met of zonder reliëf, een combi tussen diverse uitvoeringen of en en en….. Een hele klus, maar geleidelijk aan kreeg mijn tas meer vorm.

Na al dat denkwerk en voor mij een beetje keuzestress naar de grond met leer en knipstukken. Zo nu en dan maande Ann ons tot ontspanning, even een glaasje, een koffie, water met gezonds en lekkers om vervolgens weer hard aan het ‘knippen zonder plakken’ te gaan. De buitenkant van de tas was af, daarna op naar de voering, eventuele extra vakjes, verlenging van hengsels en het inslaan van naam of initialen en KLAAR…. Nou ja klaar, de onderdelen waren gekozen en geknipt maar nu moeten ze nog door een atelier in elkaar gezet worden. Zo jammer dat ik dit moment niet mee mag maken.
Naast de ontwikkeling van MIJN tas was het een mooie ervaring met onbekende vrouwen die als persoon gedurende de avond meer vorm kregen door de gesprekken aan de bank, eet- en werktafel. Heel bijzonder ook om te zien dat een ieder deze reis op haar eigen manier conform haar eigen karakter maakte onder begeleiding van een hartelijke, enthousiaste gastvrouw en onderneemster.

Een echte aanrader, voor jezelf of om een lieve vriendin of familielid kado te doen.

Maar zeker ook een super idee voor een zakelijk evenement, dat Ann ook op lokatie kan geven.

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."