Nieuw overzicht tinkle alarm

Tinkle Alarm: Een gewaardeerde give-away
Ieder jaar wordt bij zo’n 350.000 Nederlanders de portemonnee uit een tas of broekzak gestolen.
Dit brengt veel ellende met zich mee.
De schade loopt al snel op tot zo’n € 200,00. Met het Tinkle Alarm kunnen uw klanten en relaties zich beschermen tegen zakkenrollers.
Het werkt simpel en effectief. Vorig jaar zijn al meer dan 350.000 Tinkle Alarms uitgedeeld.
Wat is het Tinkle Alarm?
Het Tinkle Alarm bestaat uit twee belletjes, die op een speciale manier is gemaakt en aan uw portemonnee of tas wordt bevestigd. Wanneer iemand probeert deze te ontvreemden, wordt de eigenaar gewaarschuwd. De twee belletjes maken precies het juiste geluid, om boven de alledaagse geluiden uit te komen.
Tinkle alarm in eigen huisstijl.
Het Tinkle Alarm werd al geleverd met een hanger van PVC of metaal. Nu kunnen wij ook een Tinkle alarm leveren in uw
eigen huisstijl, door middel van de gekleurde kralen en een lint met daarop uw logo gedrukt. Standaard hebben wij een Delfsblauwe en een Holland editie, maar tinkle alarm kan voor elk feestelijk- en/of sportevenement aangepast worden.
Tinkle alarm verpakking
De Tinkle Alarms worden verpakt in een polybag met een full colour kaartje. Op dit kaartje kan u uw eigen boodschap kwijt.
Wij helpen u graag met de opmaak.
Vorig jaar hebben wij het kaartje in de vorm van een tas met daaraan het Tinkle Alarm bevestigd geïntroduceerd, zodat gelijk visueel wordt hoe het Tinkle Alarm werkt. Op de achterzijde kunt u een tekst of boodschap in full colour plaatsen. Op de voorzijde is nog een mogelijkheid voor het plaatsen van een logo.