Zoek
Sluit dit zoekvak.

Je weet toch, dat engeltje….HEEL TROTS PRESENTEER IK MIJN NIEUWSTE VONDST.

Chocolade Truffels, zoals je ze nog nooit gezien of geproefd hebt.
De Truffels worden stuk voor stuk met de hand gemaakt en zijn alleen al daardoor altijd uniek. In deze ultieme box komen alle smaken samen. Van klassieke meesters in chocolade, tot moderne, verrassende creaties. Heerlijkheden die geen gelijke kennen. Dit topstuk uit ons truffelmuseum; 20, 30 of 42 kunstwerkjes om heel veel momenten op bijzondere wijze van te genieten. Wellicht de mooiste doos bonbons van Nederland.

Alle truffels hebben als basis de beste Belgische chocolade. We werken met pure, klassieke smaken uit de natuur, maar hebben er op geheel eigen wijze een heel bijzondere ‘draai’ aan gegeven. Zo zijn er bijvoorbeeld verschillende smaken bereid met verse bloemen, kruiden en fruit.

Alleen maar natuurlijke ingrediënten, op innovatieve wijze opnieuw ‘uitgevonden’. Zo worden vruchten, kruiden en bloemen volgens een speciaal procédé gedroogd, zodat ze smaak en geur goed behouden. Deze werkwijze geeft de unieke extra dimensies, heerlijke geur en bijzondere kleur!

Op deze manier hebben we 35 verschillende smakelijke chocoladetruffels gemaakt. Stuk voor stuk kunstwerkjes waarvan je lange tijd zult nagenieten. Dat garanderen we! Een fantastich en heel uniek kado.

Caramel, bittere chocolade, amandel, hazelnoot pistache, donkere chocolade, pepermunt, cappuccino, kokosnoot, mango, korenbloem, aardbei, gember rozenbottel, mascarpone framboos, passievrucht, balsamico framboos, zwarte bes, zoethout framboos, vijg congnac, mojito, saffraan, pina colada, citroen, bailey’s, advocaat, rum & zwarte bes, marc de champagne, cranberry, appel kaneel, abrikoos, kers, mango en bosbes.

Boeketjes van zaligheid……..


Veel verschillende, maar altijd fraaie verpakkingen.
Per 20, 30 of 42 stuks.
Unieke verpakking 20 stuks € 25,50
Unieke verpakking 30 stuks € 37,50
Unieke verpakking 42 stuks € 48,90

Een rondje heerlijkheid van 7, 13 of 23 stuks.
Prijs vitrine 7 stuks € 10,00
Prijs vitrine 13 stuks € 16,00
Prijs vitrine 23 stuks € 25,00

Of een ietwat eenvoudigere verpakking voorzien van 2, 4, 6, 9, 12, 18 of 21 geluksmomentjes.
Prijs doosje met 2 truffels €3,30
Prijs doosje met 4 truffels €5,40
Prijs doosje met 6 truffels €7,90
Prijs doosje met 9 truffels €12,00
Prijs doosje met 12 truffels €16,00
Prijs doosje met 16 truffels €19,00
Prijs doosje met 21 truffels €24,40
Een eigen verpakking, eigen samenstelling, eigen, eigen, eigen, maak een afspraak! We maken er samen een tong- en oogstrelend kado van.

Als relatiegeschenk, beursattentie, kado eerste opdracht…….

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."