Zoek
Sluit dit zoekvak.

Lekkers en leuks

Een binnenkomer, afsluiter of bericht van verhuizing.
Een chocolade sleutel opent deuren…
Dit 25 cm lekkers en leuks kan voor vele gelegenheden geschonken of verzonden worden.
De sleutel tot succes.
Hij is vanaf 80 stuks te voorzien van een eigen logo.

Inmiddels is hij ook in een kleinere versie, 12 cm leverbaar.

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."