Zoek
Sluit dit zoekvak.

Duukies voor kindervoetjes….
NIEUW!! Duukies Beachsocks!
Speciaal voor kwetsbare kindervoetjes.
De hippe, sterke strandsok, de vervanger van de waterschoen.
Beschermt tegen heet zand, schelpjes, scherpe steentjes, uitglijden, de zon (UV-bescherming) en nog veel meer.
Winnaar Innovation Award in 2015.

Duukies Beachsocks zijn er in 8 designs, maten 20/21 – 34/35.
€ 19,95 per paar.

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."