Kijk, dit is zoiets……….

.Het idee was: een portemonnee maken die anders ais dan de rest, maar wel eentje die iedereen graag wil hebben. Een portemonnee die niet te dik is, niet zomaar kapot gaat. Eentje die super makkelijk is tijdens het stappen of het komende festivalseizoen. geen losse passen of verfrommeld papiergeld meer. Eentje die er slank en fasionable uit ziet en goed geprijsd is bovendien.
Voor zowel mannen als vrouwen. Ook prettig als hij je pasjes goed beschermt en gemaakt is van materiaal dat het milieu niet te veel belast. En misschien wel het belangrijkst: het moest een hebbeding worden, een portemonnee die je letterlijk en figuurlijk niet uit handen wil geven. Een portemonnee die je eventjes moet leren gebruiken en die als dat eenmaal gebeurd is niet meer weg wilt leggen.

Ingewikkeld? Onhaalbaar? Niet voor de 4 ontwerpers die samen de Walter Wallet bedachten. Daar kunnen we lang over praten, maar we laten de feiten voor zich spreken.


  • Je pasjes in 1 handbeweging te voorschijn met een gepatenteerd trapsysteem.
  • Zeer snelle beschikbaarheid van je meest gebruikte pas.
  • Een super compact design: de Walter Wallet is super dun.
  • Ruimte voor 7 pasjes.
  • Een speciaal compartiment voor briefgeld.
  • Een slim, slank en modieus ontwerp; ideaal ook voor het festivalseizoen.
  • Volledig gefabriceerd in Nederland, volledig te recyclen en gemaakt met een minimale belasting voor het milieu.
  • Verkrijgbaar in 6 kleuren.
  • All over te bedrukken maar ook plek voor een doming.
  • Heel goed geprijsd.