Totaal = alles

zeep kroontje ladybird bruidsmode
zeep kroontje ladybird bruidsmode

Het antwoord op de vraag wat doe jij met jouw bedrijf Kado-unieK is: ik wil dat jij trots bent als je je kado, attentie, relatiegeschenk maar zeker ook prijsvriendelijk weggevertje geeft.

Dus ik ga in overleg, meestal in een brainstormsessie live of via de telefoon: wat wil je, wanneer, wat zijn je USP’s, wat is het evenement, moet het door de brievenbus, kleurstelling, wat heb je al gedaan (herhaling KAN nuttig zijn…) en ook het beschikbare budget.

Daarna volgt, meestal via mail, een voorstelling met een aantal artikelen, niet uitgebreids maar met een foto, omschrijving en een paar mogelijkheden.
Op basis van de reactie komen we in een fuik terecht waarbij het voorgestelde hoe langer hoe meer raakt. (Niet zelden is het een schot in de roos……)
In dat proces komen ook prijzen, verpakkingsmogelijkheden en aanvullingen ter sprake.
Uiteindelijk gaat het om het totaal plaatje, zeker qua vorm maar ook om het prijsplaatje.
Na opdracht houd ik de klant altijd op de hoogte van de tussentijdse status.
Je hoeft dus nooit te vragen naar veranderingen in leveringsschema!
Ik begrijp dat als je je bestelling ontvangen hebt je bezig bent met je vervolgtraject dus een kattebelletje of en hoe alles ontvangen is volgt meestal als laatste actie.

Bij vaste relaties door de jaren heen weet ik wat ze hebben georganiseerd, wat ze willen, in hoeverre en waar het logo erop moet etc.
Hierbij een beeldend voorbeeld.

Klant vond zeep kroontjes op mijn site en wilde ze graag aan klanten geven, maar wel met een logo (kan dat op het zeepje…?) en je wilt natuurlijk niet dat de handen van de ontvanger en al helemaal niet haar (in dit geval) tas naar het zeepje gaat ruiken.
Dus na eerst een passend zakje te hebben georganiseerd, mijn drukker geïnformeerd met de afmetingen van het topkaartje.
Het prijsplaatje met foto’s van alle onderdelen bij klant neer gelegd.

Opdracht!
Regelen!
Leveren!

Zoek je iets maar weet je niet wat (of wel maar dat maakt het hele proces een stuk eenvoudiger) bel of mail, samen komen we er wel uit!!