Zoek
Sluit dit zoekvak.

Lekker languit, na hard werken is het hard genieten

Trots zijn we op onze nieuwste telg: de strandstoel met het metalen frame in 2 verschillend kleuren: grijs en zilver.
En uiteraard voorzien van full color bedrukte stof.

Een super artikel als relatiegeschenk, secretaressedag, zomerkado!!
Leverbaar vanaf 30 stuks.

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."