Zoek
Sluit dit zoekvak.

Liever een betere 2e dan een redelijke 1e.
Een noviteit!
Dubbelwandige RVS geïsoleerde vacuum fles die uw warme dranken tot 6 uur lang warm houdt en uw koude dranken tot 4 uur lang koel.
De dop kan vergrendeld worden en is daardoor lekvrij. De dop is makkelijk schoon te houden voor optimale hygiëne en kan zelfs in de vaatwasser.
Door het unieke design is de fles met één hand te gebruiken en kunt u veilig en gemakkelijk direct uit de fles drinken. Het formaat is geschikt om in de bekerhouder van alle auto’s te plaaten en hierdoor extra handig voor onderweg. Capaciteit: 450 ml.

 • Afsluitbare dop De afsluitbare dop heeft een slim sluit-mechanisme dat morsen en lekken voorkomt.
 • Eenvoudig open en dicht Deze fles kan eenvoudig met één hand bediend worden dankzij de kanteldeksel met drukknop. Voor optimaal drinkgemak.
 • Uitstekende isolatie De fles is gemaakt van roestvrij staal. De dubbelwandige, vacuüm constructie zorgt voor een uitstekende isolatie. Het houdt hete dranken gedurende maximaal 6 uur warm en koude dranken tot 4 uur lang gekoeld.
 • Altijd bij de hand De Easy Lock isoleerfles past in iedere bekerhouder. De capaciteit van 450 ml. nodigt uit om nog een keer bij te vullen.

  Image_3-1

  Het slot
  Het Easy Lock systeem is een vernuftig detail dat ongelukjes door morsen, zoals vlekken of zelfs verbranding voorkomt. U hoeft zich geen zorgen te maken over het per abuis opengaan van de dop. De Easy Lock dop voorkomt dat dit kan gebeuren en garandeert dat uw drankje alleen gedronken wordt en niet verspild. De schakelaar van het slot kan handmatig worden bediend door deze omhoog of omlaag te schuiven. Dus, zelfs als u niet beide handen vrij hebt, kunt u nog steeds gemakkelijk en veilig drinken. Rechtstreeks uit de fles!

  De dop
  Op het moment dat de schakelaar op ‘open’ staat, kunt u eenvoudig met een hand drinken. Druk op de grote knop en de kanteldop opent de fles. Een gladde comfortabele rand maakt het drinken uit de fles aangenaam. Een extra ontluchter zorgt voor een constante stroom van uw drankje . Reiniging van uw fles is eenvoudig. Alle onderdelen kunnen worden gedemonteerd voor een goede reiniging.

  Houd hem schoon
  Om lang van uw isoleerfles te kunnen genieten, dient u deze uiteraard goed schoon te houden. De dop bestaat uit drie lossen onderdelen die u makkelijk uit elkaar haalt en in de vaatwasser kunt reinigen. De fles zelf kunt u het beste met de hand wassen, met warm water en een beetje afwasmiddel.
  Hij is leverbaar in 4 kleuren: wit, zilver, rood en zwart.
  Een mooi relatiegeschenk dat veelvuldig met enthousiasme gebruikt zal worden.

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."