Zoek
Sluit dit zoekvak.

Ballen hier, ballen daar, ballen in de boom!!

16 juni 2016 en kerst is nog heel ver weg.
Maar de ideetjes beginnen hier alweer te landen……

Keramische kerstballen, diverse uit voorraad leverbaar maar hoe fraai om je eigen kerstbal te ontwikkelen en je eigen boom mee vol te hangen.
Of relaties met een doosje met 4 te verblijden oid.

Wil je het helemaal afmaken dan ontwikkelen wij een doosje met eigen bedrukking.

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."