Zoek
Sluit dit zoekvak.

De alternatieve sleutelhanger

De KeySmart ook wel Key-Smart genoemd is de oplossing om uw sleutels netjes, compact en georganiseerd mee te kunnen dragen.
Weg met die enorme sleutelbos.

De KeySmart is gefabriceerd van vliegtuig aluminium en daarmee bijzonder sterk.

De KeySmart is per stuk te voorzien van een corporate identity, persoonsnaam en zelfs met opeenvolgende nummering.
De bewerking gebeurt door middel van een lasergravure en daarmee dus permanent en zal niet op den duur gaan slijten.
De KeySmart is leverbaar in een aantal zeer opvallende en trendy kleuren. Daarnaast zijn er verschillende accessoires verkrijgbaar.
Denk aan een “loop piece” om uw autosleutel te kunnen bevestigen.
Maar ook een USB stick in sleutelvorm van 4 GB, flesopener, quick release en andere accesoires zijn verkrijgbaar.
De scherpe tanden van uw sleutels zijn naar binnen gericht en richten dus geen schade meer aan wanneer u uw sleutels in de zak draagt.

Kleuren: blauw, zwart, rood, groen, paars, oranje, grijs en roze.

Hierbij een foto van een uitvoering met gegraveerd logo dat als relatiegeschenk door Partners in Kunststof en Rubber werd aangeboden.

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."