Zoek
Sluit dit zoekvak.

Tulpen tulips Tulpe tulipes tulipanes tulipani tulipaner

Nederlandser dan tulpen is er niet

Binnenlandse of buitenlandse bezoekers maak je blij met tulpen

SUPER Nederlandse kadootjes beginnen met tulpen.

  • 9 Multi-colour tulpen in een prachtige Delftsblauwe vaas. Speciaal voor de houten tulpen een Delftsblauwe vaas waarin de tulpen optimaal worden gepresenteerd. Op en top Hollands en vanaf nu te bestellen.
  • 3 Tulpen in een glazen vaas
   Leverbaar in rood-wit-blauw, wit-roze-paars en in rood-oranje-geel. Elegant als decoratie in ieder interieur en ook als hoogwaardig souvenir-artikel.
   Hoogte 35 cm.
   Levering: per doos van 8.
  • 9 Kleine multi-colour houten tulpen in een Delftsblauwe vaas. In navolging op onze grote houten tulpen in een Delftsblauwe vaas hebben we ook een kleine variant van dit artikel ontwikleld. Ook deze zijn per direct leverbaar. Hoogte 21cm. Levering: per doos van 6.
  • Kleine houten tulp balpennen Deze pen belooft een groot succes te gaan worden in de souvenir-wereld! De bovenzijde is helemaal van hout, net als de kleine tulpjes die u al van ons gewend bent. De pennen zijn tot in finesse afgewerkt, leverbaar in 6 kleuren en voorzien van Holland of Amsterdam opdruk. De balpennen leveren in een prachtig op maat gemaakt display. Hoogte 19cm. Levering: per kleur, per zakje van 10. Display wordt geleverd met 40 pennen.
  • Kleine houten tulp in een aardewerk potje. Oer-Hollands gezellig! Kleine houten tulpjes in een aardewerk potje. Leverbaar in maar liefst 13 kleuren. Hoogte 13 cm. Levering: per kleur, per doos van 11.

Een ander super Nederlands artikel zijn stroopwafels. We hebben ze in diverse maten, hoeveelheden en smaken. Bijvoorbeeld mini’s in een mooi bewaardoosje.

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."