Virtual reality in 4 stappen

VR-GLASSES STANDAARD
VR-GLASSES STANDAARD


Virtual Reality Glasses
• Vernieuwende technologie
• De beste en goedkoopste manier om deel te nemen aan de Virtual Reality trend
• Bevestig je mobiel en begin direct met ontdekken • Brede keuze in het assortiment met verschillende kleuren
• Reeds honderdduizenden uren aan content beschikbaar
• Groot bedrukkingsoppervlak
• Zet je reclame uiting extra kracht bij
• Activeer je klanten op een vernieuwende manier
• Bezoek de avontuurlijkste plekken van het universum thuis op de bank
• Gemakkelijk te verstellen en mee te nemen

Virtual reality!
2016 is het jaar waarin de Virtual Reality Glasses

(VR‑Glasses) hun grote doorbraak gaan maken. Op Youtube bevinden zich al duizenden virtual 3D video’s waar gebruikers bijvoorbeeld een kijkje kunnen nemen op de maan, maar ook een bezoek aan Mars is geen probleem. Daarnaast kunnen bedrijven klanten een virtuele tour aanbieden en zo hun marketing uitingen extra kracht bijzetten.

Hoe werkt het?

De mobiele telefoon van de gebruiker projecteert twee verschillende beelden voor elk oog. Dankzij de VR-Glasses worden beide beelden van elkaar gescheiden en ziet elk oog slechts één beeld, waardoor de illusie van 3D-beeld ontstaat. Daarnaast is de mobiele telefoon van de gebruiker in staat bewegingen van het hoofd te registreren. Dit resulteert in de 3D-wereld waarin gebruikers vrij kunnen rondkijken.
Wij hebben er 4 geselecteerd:

 • KARTONNEN BOX Ervaar de ultieme Virtual Reality ervaring op een goedkope manier. Deze kartonnen Virtual Reality Bril is gemakkelijk in elkaar te vouwen en geschikt voor mobiele telefoons met een beeldschermmaat van maximaal 12 centimeter.
 • VR-GLASSES STANDAARD Deze Virtual Reality Glasses laat je door zijn verstelbare draagband en gemakkelijk te bedienen klep op een éénvoudige manier genieten van al je Virtual Reality content. Dankzij de verende klemmen bevindt de smartphone zich altijd in het midden van de lens. Deze Virtual Reality Glasses is geschikt voor smartphones met een beeldschermmaat van maximaal 15cm.
 • VR-GLASSES DELUXE Voor de ultieme Virtual Reality ervaring is deze luxe Virtual Reality Glasses een must. Deze bril beschikt over; luxe magnetisch open-en-sluit-systeem, elastische band, hoogwaardige lenzen die op maar liefst drie manieren te verstellen zijn. Ook is deze bril door het kunstleren stootkussen erg aangenaam in zijn gebruik. Geschikt voor smartphones met een beeldschermmaat van maximaal 15 centimeter.
 • VOUWBARE VR-GLASSES Deze vouwbare Virtual Reality Glasses kan worden opgevouwen tot broekzak formaat en is hierdoor gemakkelijk mee te nemen. Zo kun je overal en met iedereen genieten van de overweldigende ervaring van Virtual Reality.

  350x350x10_LT91151.jpg.pagespeed.ic.Wt40656-I6

  350x350x10_LT91150.jpg.pagespeed.ic.kxOVNX0uDH


  350x350x10_LT91152.jpg.pagespeed.ic.CjwXQRh9a-

  350x350x10_LT91153.jpg.pagespeed.ic.xMa0Xvw6ce