Zoek
Sluit dit zoekvak.

Toepasselijke gadget een knijper: handen dicht knijpen

Gadget voor vele thema’s

Wasknijper een toepasselijke gadget voor vele doelen

Leuk kadootje, een toepasselijke gadget waar super veel thema’s aan te “hangen” zijn.

Wasknijpers voorzien we van een lasergraveerd logo, tekst, slogan of woord.

Leuk tijdens beurs, bijeenkomst, bubbel in de envelop, you name it, maak er jouw project van! Knijp er een flyer, brief, tegoedbon, uitnodiging oid aan.

  • een oogje dichtdrukken/toeknijpen/luiken (=iets gedogen)
  • zijn handen dichtknijpen (=erg veel geluk hebben)
  • er tussenuit knijpen (=op vakantie gaan)
  • de handen dicht mogen knijpen. (=van geluk mogen spreken)

Heb je een beurs of bijeenkomst, leuk de (sta)tafels op met mini beachvlaggen. Zeker als je een mega beachvlag bij de entree zet. Herhaling is de kracht van de boodschap. En dan ook nog ieniemienie uitvoering als kaasprikker…. Haha ik ga maar door, creativiteit ten top!!

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."