Super handig, milieu vriendelijk en een legendarische promo.

bambook
bambook

combia4-min-350x350

Het Bambook schrift is een uitwisbaar notitieboek en eigenlijk de combinatie van twee producten die je niet zoveel meer ziet: het whiteboard en het schrift. De pagina’s zijn zo bewerkt dat ze volledig uitwisbaar zijn.

Om ervoor te zorgen dat je aantekeningen nooit verloren gaan heeft Bambook een eigen applicatie gemaakt, die je kunt downloaden in jouw store op je smartphone.
Hiermee heb je je aantekeningen met één druk op de knop digitaal.
Oftewel: Jouw laatste schrift.

In 3 verschillende formaten: A4, A5 of A6.
Vanaf 100 stuks kunnen wij ze volledig gedepersonaliseerd leveren.
Er zijn 3 opmaak keuzes: blanco, gelinieerd of een combi.
Voorzien van een stift met wisser.

Kleuren stift: zwart, rood, groen en blauw.
Het Bambook schrift is voor je werknemers en relaties hét duurzame innovatieve geschenk.
Het is niet alleen leuk om weg te geven of te krijgen, maar ook functioneel in elke werkomgeving.
De dagelijkse papierverspilling van (korte) aantekeningen zoals to-do’s, notulen en schetsen wordt met het Bambook schrift gereduceerd.
Bambook is het geschenk dat je bedrijfsimago een boost geeft en de ontvanger verblijdt met iets totaal nieuws! Een win-win geschenk die iedereen meer zal bij blijven dan het doosje wijn of de taart.

MAATWERK
Het Bambook schrift is geheel in je huisstijl te personaliseren. De voor- en achterkant van het Bambook schrift kan je volledig zelf ontwerpen. Uiteraard kunnen wij dit ook voor u uit handen nemen!

DUURZAAM
Bambook is tegen papierverspilling en ‘Made in Holland’. Daarbij is de kartonnen omslag van echt bamboevezel gemaakt. Het schrift is dus in productie, gebruik en materiaal duurzaam. Oftewel: goed voor het bedrijfsimago!

INNOVATIEF
Bambook combineert het beste van het oude schrijven met de nieuwe mogelijkheden van deze tijd. Bambook is een innovatief product met een hoog gadget gehalte! Tijd om een keer echt een goede indruk te maken?

FUNCTIONEEL
Bambook maakt aantekeningen maken makkelijker. Schrijven, aanpassen, hergebruiken en digitaliseren met onze App geeft een optimale gebruikservaring! Je ontvangt dus veel meer dan het schrift alleen!

Combineer hem met een lekkere taart en het is top!

fullsizerender-103

Maak een afspraak om de mogelijkheden door te nemen, zien = verkocht!