Zoek
Sluit dit zoekvak.

Altijd cool!!!

koelbox kleuren

koelbox verpakking

HET relatiegeschenk van 2017!!

Een retro koelbox.

  • minimale besteleenheid 100 stuks
  • metaal van buiten aluminium van binnen
  • mogelijkheid van traanplaat aan de buitenkant
  • 13 of 17 liter
  • inclusief opener en beschermhoeken
  • de koelbox voldoet aan de EU foodgrade 1935/2004
  • afmeting 13 liter: 29,5 x 23,5 x 36 cm
  • afmeting 17 liter 32 x 23,5 x 43 cm
  • leveringstermijn is 12 – 14 weken na goedkeuring digiUNIEK als relatiegeschenk of kado, uniek en opvallend.

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."