Driewerf hoera voor dit kado.Deze LED-lamp, Bluetooth speaker en koeler in één is bij uitstek een product dat je associeert met gezelligheid, samenzijn en een positieve sfeer.
In de tuin, op het terras, in de keuken… overal trekt deze verrassende eyecatcher de aandacht.
Het gebruik van luxe materialen en het unieke design maken hem tot een energieke drager van jouw merknaam.
Volop aandacht voor jouw merk op het moment dat mensen aan het genieten zijn! De collectie bestaat uit 3 maten: het handzame tafelmodel, de medium allemansvriend, of pak uit met de large versie voor maximale impact. De afmetingen zijn 71, 56 en 41 cm.
Een begeerlijk luxe cadeau.


Naast het graveren van je in de leren band, kun je dit item nu ook personaliseren door je logo op een prominent plaatje te plaatsen om dat extra vleugje klasse toe te voegen aan deze toch al luxueuze gadget. Zelfs de verpakking is luxueus.
Je logo is hiermee op een stijlvolle manier constant in zicht.