Zoek
Sluit dit zoekvak.

Boten, kun je die nog leveren? Nee. Toch, de aanhouder wint!

Een herhalingsopdracht is altijd leuk. TOTDAT de vorige producent meldt de wijnbootjes, een relatiegeschenk, niet meer te maken. Kun jij ze nog leveren Herma, houten boten voor flessen wijn?

Dan volgt een uurtje googelen.
Met diverse resultaten tot gevolg. Maar na contact blijkt dat de bootjes in heel Nederland niet meer verkrijgbaar zijn.
Dan maar zelf laten maken denk ik. Ik schrijf diverse houtverwerkende en houtbewerkende bedrijven, reclassering en een paar sociale werkvoorzieningen aan. De houtbewerkers hadden er geen zin in en het detailniveau was te hoog voor de werkvoorzieningen en de reclassering. Uiteindelijk reageerde iemand die bij een werkvoorzieningschap werkt dat hij het wel kon doen. De prijs was goed en het voorbeeld moest nog wat aangepast worden. ECHTER toen ik opdracht gaf was de man te druk en zag het ook niet zitten om de houten elementen aan te leveren. Fijn dit, waarom zegde hij dan toe?

Maar klant is al jarenlang zeer trouw dus weer gaan zoeken, en zoeken, en zoeken en zoeken en uiteindelijk, de aanhouder wint (!!) de allerlaatste 72 stuks gevonden.
De leverancier wilde meewerken. Besteld, betaald en verzonden naar het graveerbedrijf.
Uiteindelijk werden ze binnen 2 weken na mijn ‘vondst’ bij klant afgeleverd.

Voor mij is dit weer een staaltje Kado-unieK: het schijnbaar onmogelijke mogelijk maken!!
Met betrouwbaarheid, creativiteit en service kun je je tegenwoordig nog steeds of wellicht hoe langer hoe meer onderscheiden.

Nog een recensie over doorzettingsvermogen, trots op!!

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."