De aanhouder wint!

Zoekt en gij zult vinden.......

wijnbootje
wijnbootjeEen herhalingsopdracht is altijd leuk. TOTDAT de vorige producent meldt de wijnbootjes, een relatiegeschenk, niet meer te maken.

Dan volgt een uurtje googelen.
Met diverse resultaten, maar na contact op te hebben genomen blijkt dat ze in heel Nederland niet meer verkrijgbaar zijn.
Dan maar zelf laten maken. Dus diverse houtverwerkende en houtbewerkende bedrijven, reclassering en een paar sociale werkvoorzieningen aangeschreven. De houtbewerkers hadden er geen zin in en het detailniveau was te hoog voor de werkvoorzieningen en de reclassering. Uiteindelijk reageerde iemand die bij een werkvoorzieningschap werkt dat hij het wel kon doen. De prijs was goed en het voorbeeld moest nog wat aangepast worden. ECHTER toen ik opdracht gaf was de man te druk en zag het ook niet zitten om de houten elementen aan te leveren.

Maar klant is al jarenlang zeer trouw dus weer gaan zoeken, en zoeken, en zoeken en zoeken en uiteindelijk, de aanhouder wint (!!) de allerlaatste 72 stuks gevonden.
De leverancier wilde meewerken. Besteld, betaald en verzonden naar het graveerbedrijf.
Uiteindelijk werden ze binnen 2 weken na mijn ‘vondst’ bij klant afgeleverd.

Voor mij is dit weer een staaltje Kado-unieK: het schijnbaar onmogelijke mogelijk maken!!
Met betrouwbaarheid, creativiteit en service kun je je tegenwoordig nog steeds of wellicht hoe langer hoe meer onderscheiden.