Zoek
Sluit dit zoekvak.

Eigen buttons, herkenbaarheid tijdens optredens

Klant: Herma probleem… Herma: Klant opgelost!

Herkenbaar door de eigen buttons

Eigen buttons
Eigen buttons

De vader van een medewerker van Enrise uit Amersfoort wilde voor zijn koor zodat ze tijdens optredens herkend worden eigen buttons.
Er zat ivm het eerst volgende optreden enige haast, binnen 4 dagen moesten ze ze hebben.
Hij had een rondje gebeld maar kon niet slagen. Toen meldde zijn zoon dat zij zakelijk al jaren heel tevreden zijn over Kado-unieK.
Dus belletje, mailtje, mailtje terug, opdracht en leveren, zelfs in 3 dagen.
Grote opdrachten zijn financieel leuk maar opdrachten als deze geven me veel genoegen omdat je iemand heel blij kunt maken.

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."