HIJ is er weer, de kubus kalender

Kubus kalender, een opvallen relatiegeschenk

kubus kalender
kubus kalender
The Cube Calendar 2019, een kubusvormige scheurkalender van de Amsterdamse ontwerper Philip Stroomberg. Elke dag scheur je een kaartje van de compacte kubus, die daarmee langzaam van vorm verandert. Om de zoveel dagen verschijnt er een kaartje met een grappig, ontroerend of inspirerend citaat van schrijvers, filosofen, acteurs en popsterren.
The Cube Calendar is onlangst onderscheiden met de prestigieuze German Design Award. Stroomberg krijgt zijn award vanwege “de innovatieve manier waarop hij met zijn kalender het verstrijken van de tijd tastbaar heeft gemaakt”.
The Cube Calendar is verpakt in een speciaal ontworpen doosje dat zich op ingenieuze wijze om de kubus heen vouwt, zonder lijm of ander hechtmiddel. Wanneer je de deksel optilt, valt het doosje op origami-achtige wijze open en ligt de kalender voor het grijpen.

Materiaal: karton 300 g, boekschroeven metaal
Kleur: wit
Afmeting: ca. 75 x 75 x 75mm
Omvang: 77 vel
Bedrukking: tweezijdig in zwart

Opeen eenvoudige manier te personaliseren met het logo op de voorkant dat het hele jaar zichtbaar blijft. Dus super als relatiegeschenk.

Maar uitgebreider kan het uiteraard ook, door toepasselijke teksten, momenten etc door het jaar heen op te nemen.

BESTELLEN