Zoek
Sluit dit zoekvak.

Sherlock Holmes, maatwerk sculptuur super speurneus

Kado voor een rechercheur of politieagent

Loep, pijp, petje, jas dat is Sherlock Holmes

sherlock holmes
sherlock holmes

HET kado voor een rechercheur of politieagent een wijnfleshouder Sherlock Holmes.
Of het nou ter ere van een verjaardag, jubileum of afscheid is.
DE combi van lekkers en leuks!
Verpakt met een lekker flesje in een leuk doosje.
Dit unieke kado hebben wij speciaal ontwikkeld voor een recherche unit maar hij kan natuurlijk ook elders ingezet worden.

Wij verpakken hem, geefklaar in een geschenkdoos, eventueel met flesje met eigen etiket.

Er zijn meer dan 200 verschillende bouten en moeren beeldjes, voor elk persoon of gelegenheid is er wel een uitvoering. Kijk in onze webshop. Tevens kunnen wij ze voorzien van een tekstplaatje met persoonlijke tekst b.v. pensioen maar ook met een logo.

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."