Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Nuovo, een combi tussen een lepel en een theezakje

Creatieve oplossing voor een bekend probleem

2 vliegen in 1 klap: nuovo

NUOVO, NEO, NIEUW, NEU, NY, NEW, NOUVEAU, νέα, új, NUA, NOWY, NOVO, NUEVO, NOVO, новый, NOWY, YENI. Het is een lepel voorzien van een theezakje.
In je kopje heet water hangen, roeren, klaar….

Minimaal aantal is 100 stuks om te bestellen.

  • Zwarte thee vanille
  • Groene tea gember en citroen
  • Kruidenthee

MAAR dat kan beter!!!
We voorzien de ‘lepel’ van een logo vanaf 500 stuks.

Dit unieke artikel was een onderdeel in een secretaresse dag goodiebag.

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."