Zoek
Sluit dit zoekvak.

Smaakvol maatwerk dat kan op veel van toepassing zijn.

Niet te vinden? Wij kunnen zoeken als de beste

Smaakvol maatwerk voor Domicilie

Smaakvol maatwerk wordt gevisualiseerd met een pizzasnijder. Die hebben wij speciaal ontwikkeld.
Diverse kleuren waren standaard leverbaar maar hij moest en zou geel zijn.
Geen berg te hoog, geen vraag die open blijft….

Na eerst bij onze standaard leveranciers geïnformeerd te hebben en daar was geen gele uit voorraad leverbaar. Uiteindelijk hebben we hem zelf laten produceren.

Vwb pizza’s denk aan deze pizzadoos, gevuld met een gecomprimeerd t-shirt.

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."