Als je alle regels volgt mis je de lol.

Vier je successen en vind humor in je missers.

De nieuwste cube calender is er weer! Uitvoering 2020!

Verdeeld over zes rijen staan honderden kartonnen kaartjes strak in het gelid, bijeengehouden in kubusvorm door twee busschroeven. De kaartjes zijn gestanst uit twee vellen.

Elke dag heeft een eigen kaartje. Om de paar dagen verschijnt er een kaartje waarop een citaat is afgedrukt. Soms een grappige observatie, soms een filosofisch aforisme over tijd. ‘What day is it? It’s today, squeaked Piglet. My favorite day, said Pooh’, of een uitspraak van filosoof Bertrand Russell: ‘The time you enjoy wasting is not wasted time’.

‘If you obey all the rules you miss all the fun’ zegt Katharine Hepburn bijvoorbeeld op 29 april. Nog 84 citaten van schrijvers, filosofen, acteurs en popsterren sieren de kaartjes van de kalender. Stroomberg betoont
zich niet eenkennig. Een filosoof als Michel de Montaigne staat volkomen vanzelfsprekend zij aan zij met Dolly Parton in de nieuwe editie van The Cube Calendar. Wat hen bindt? Humor, het thema dat Stroomberg koos voor deze achtste editie. Het draait om posi- tiviteit en relativeringsvermogen,
Want zoals Sam Walton op 11 februari zegt: ‘Celebrate your successes. Find some humor in your failures’.

Hij kost € 26,00 ex BTW en verzendkosten.

Maar nu begint het pas: super als relatiegeschenk: je kunt hem op het voorblad dat door het hele jaar zichtbaar is van je logo.

En nog leuker: voeg je eigen quotes, USP’s, verkoopargumenten of toe of deel je kennis en ervaring!