Zoek
Sluit dit zoekvak.

Eerste steenlegging een unieke en bijzondere attentie

Unieke momenten moeten gevierd worden

Hoogste punt: pannenbier, eerste steenlegging: een troffel met gravering

eerste steenlegging
eerste steenlegging

Tradities komen en gaan maar de eerste steenlegging blijft bestaan.

De eerste steen legging is altijd nog een hoogtepunt in het bouwproces.

Ter gelegenheid van de eerste steenlegging van de nieuwbouw Het witte dorp schonken Angely Waaajen en Harold Lardinois deze gegraveerde troffel.

Een ander project waar wij heel trots op zijn. Goed voorbeeld doet goed volgen.

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."