Gezondheidsmaskers

gezondheidsmasker
gezondheidsmasker

ACTIVE MASK 
Active Mask is een gezichts masker dat u beschermt tegen stof, pollen en bacteriën. Dankzij Soffioplus, het innovatieve materiaal waaruit het masker is opgebouwd, kan Active Mask efficiënt deeltjes filteren en tegelijkertijd veel comfort bieden tijdens sportactiviteiten. Actief masker stopt met filteren en kan gedurende lange tijd worden gebruikt. Het is ook wasbaar in de machine (in koud water) of met de hand en kan tot 30 keer worden gewassen.

Met vervangbaar Filter – Dankzij het innovatieve ontwerp garandeert het BANALE-masker comfort en volledige bescherming tegen besmetting en vervuiling terwijl het een modieuze accessoire is dat u graag op straat laat zien.  Elk filter komt overeen met de FFP2-standaard en heeft een gemiddelde ademweerstand

Momenteel een bijzonder artikel dat we kunnen personaliseren.