Mijn kwaliteit is zoeken en vinden

schoonmaakdoekjes
schoonmaakdoekjes

Anja Kastelijn van Packs special care, mijn vertrouwde contactpersoon van een zeer betrouwbaar bedrijf bij het vervoeren van pakketjes, 8000 stuks is geen probleem (kijk op deze site verder) (en ze hebben meer respect voor hun koeriers) vroeg:

Weet jij of en waar ik aan een grotere partij schoonmaak doekjes kan komen. Ik doel dan op de vochtige doekjes die je een keer gebruikt en dan weggooit.  Packs functioneert, gelukkig, nog op volle capaciteit behoudens het kantoor personeel. Dit heeft als gevolg dat we een nijpend te kort hebben aan doekjes.

Even zoeken, snuffelen, vragen: nee, leeg, niet verkrijgbaar en dan ja hoor!!! De leverancier zit zelfs bij hen om de hoek, dus ze gingen de emmers zelfs ophalen. DANKBAARHEID!!

https://shop.wiltec.nl/artikel/7046/wiltec-wet-wipes-1-emmer.html

Dus mocht je ‘iets’, in de breedste zin des woords zoeken en je kunt het niet vinden, of je wilt de inkoop (deels) uit handen geven, maak gebruik van mijn kwaliteiten!!

Meerdere bedrijven zijn al zeer tevreden klanten.